چهارمین همایش ملی ایمنی غذا با شعار جهانی ایمنی غذا – علم در عمل و شعار ملی سرمایه‌ گذاری در تولید غذای ایمن و سالم و با حضور مسئولان عالی رتبه دستگاه های اجرایی مرتبط با سلامت غذا در زنجیره غذایی(از مزرعه تا سفره)، فعالان صنایع غذایی کشور و جمعی از متخصصان، صاحبنظران و دانشگاهیان روز دوشنبه، ۱۹ خردادماه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

همچنین نمایندگان سازمان جهانی بهداشت، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد و شماری از نمایندگان سفارتخانه های خارجی در کشورمان در این همایش حضور داشتند.

در این رویداد، آخرین دستاوردهای علمی و اجرایی کشور در حوزه ایمنی غذا معرفی می‌شود و از برترین مجموعه‌ ها و فعالان این حوزه تقدیر به عمل خواهد آمد. هدف از برگزاری این همایش، ارتقای آگاهی عمومی و تخصصی، تقویت همکاری بین‌ بخشی، شناسایی و مدیریت خطرات غذایی و حمایت از تولید غذای سالم و ایمن در کشور است.