ما به شما کمک می‌کنیم، همایش و مراسم های خود را با ایده‌هایی جذاب و خاطره‌انگیز برگزار کنید

تشریفات پذیرایی

به هنگام برگزاری یک همایش و یا سمینار، آیتم های زیادی هستند که به بهتر برگزارشدن مراسم کمک می‌کنند؛ از جمله زمان‌بندی دقیق و منظم برنامه ها، توجه به موقعیت دعوت شدگان برای شرکت در زمانی که برای اجرای مراسم یا همایش درنظر گرفته شده‌است، مکان برگزاری همایش و انتخاب سالنی مناسب و درخور، تهویه و دیزاین مناسب و پذیرایی از میهمانان.

سرآشپز نمونه ما

بی شک، هیچ مراسم یا همایشی بدون پذیرایی و تشریفات همایش، یک همایش ایده‌آل و شیک تلقی نمی‌شود؛ زیرا احترام به ساحت میهمانان، ایجاب می‌کند با پذیرایی هرچند مختصر از حضور آن‌ها قدردانی شود.

در مهمانی های رسمی شرکتی، تشریفات همایش و سمینارها پذیرایی اهمیت بسیار زیادی برای شرکت ها و صاحبان آن ها دارد. زیرا هر چه تشریفات همایش عملکرد بهتری داشته باشد مهمانان ساعت خوش تری را در کنار شما گذرانده و هم چنین، این پذیرای لاکچری و شیک میتواند در تصویری که مهمانان از شما و شرکت شما در ذهنشان خواهند ساخت نقش مهمی دارد

منوی پذیرایی

اردوها :

  1. ماست موسیر
  2. اسفناج برانی
  3. کوکو سبزی
  4. کوکو سیب زمینی
  5. کتلت
  6. انواع دلمه
  7. سینی سبزیجات

خورش ها :

  1. فسنجان
  2. قیمه بادمجان
  3. خورش کاری مرغ
  4. کرفس
  5. آلواسفناج
  6. خورش بادام با گوشت قلقلی

سالادها :

  1. فصل
  2. بادام
  3. انذونزی
  4. روس
  5. پاستا
  6. کلم
  7. شیرازی
  8. ماست و خیار

پلوها :

  1. باقلاپلو با گوشت
  2. زرشک پلو با مرغ
  3. شیرین پلو با مرغ
  4. مرصع پلو با مرغ
  5. آلبالوپلو با مرغ
  6. ته چین با مرغ
  7. برنج سفید زعفرانی

کباب ها :

  1. کوبیده مرغ
  2. جوجه کباب
  3. کباب بلغاری
  4. میگوکباب
  5. کباب قفقازی

دسرها :

  1. انواع کرم
  2. انواع ژله
  3. کیک بستنی
  4. موس شکلات
  5. تارت میوه
  6. پلمبیر

غذاهای تزئینی :

  1. بره درسته
  2. ماهی درسته
  3. بوقلمون درسته

خوراک ها:

  1. خوراک زبان
  2. بیف استراگانف
  3. ژیگو
  4. جوجه چینی
  5. رولت گوشت

نوشیدنی ها :

  1. انواع نوشابه
  2. دوغ
  3. آب معدنی

منو فوق به همراه سوپ قارچ می باشد .

جهت انتخاب این منو تعداد نفرات می بایست از ۲۵۰ نفر بیشتر باشد .

اردوها :

  1. ماست موسیر
  2. کوکو سبزی
  3. ته چین مرغ
  4. انواع دلمه
  5. سینی سبزیجات

خورش ها :

  1. فسنجان
  2. قیمه بادمجان
  3. خورش کاری مرغ

سالادها :

  1. فصل
  2. بادام
  3. انذونزی
  4. روس
  5. پاستا

پلوها :

  1. باقلاپلو با گوشت بره
  2. زرشک پلو با مرغ
  3. شیرین پلو با مرغ
  4. آلبالوپلو با مرغ
  5. برنج سفید زعفرانی

کباب ها :

  1. کوبیده گوشت
  2. جوجه کباب
  3. بختیاری
  4. ماهی قزل آلا

دسرها :

  1. انواع کرم
  2. انواع ژله
  3. کیک بستنی
  4. موس شکلات
  5. پلمبیر

غذاهای تزئینی :

  1. بره درسته
  2. ماهی درسته

خوراک ها:

  1. بیف استراگانف
  2. ژیگو
  3. چیکن چینی

نوشیدنی ها :

  1. انواع نوشابه
  2. دوغ
  3. آب معدنی

منو فوق به همراه سوپ قارچ می باشد .

جهت انتخاب این منو تعداد نفرات می بایست از ۲۰۰ نفر بیشتر باشد .

اردوها :

  1. ماست موسیر
  2. کوکو سبزی
  3. ته چین مرغ
  4. سینی سبزیجات

خورش ها :

  1. فسنجان
  2. قیمه بادمجان
  3. کرفس

سالادها :

  1. فصل
  2. بادام
  3. انذونزی
  4. شیرازی

پلوها :

  1. باقلاپلو با گوشت بره
  2. زرشک پلو با مرغ
  3. شیرین پلو با مرغ
  4. برنج سفید زعفرانی

کباب ها :

  1. کوبیده گوشت
  2. جوجه کباب
  3. ماهی قزل آلا

دسرها :

  1. انواع کرم
  2. انواع ژله
  3. کیک بستنی
  4. موس شکلات

غذاهای تزئینی :

  1. ماهی درسته

خوراک ها:

ندارد

نوشیدنی ها :

  1. انواع نوشابه
  2. آب معدنی

اردوها :

  1. ماست موسیر
  2. کوکو سبزی
  3. ته چین مرغ
  4. سینی سبزیجات

خورش ها :

  1. فسنجان
  2. مسما بادمجان

سالادها :

  1. فصل
  2. انذونزی

پلوها :

  1. باقلاپلو با گوشت بره
  2. زرشک پلو با مرغ
  3. برنج سفید زعفرانی

کباب ها :

  1. کوبیده گوشت
  2. جوجه کباب

دسرها :

  1. انواع کرم
  2. انواع ژله
  3. کیک بستنی

غذاهای تزئینی :

ندارد

خوراک ها:

ندارد

نوشیدنی ها :

  1. انواع نوشابه
  2. آب معدنی

ما را در اینستاگرام دنبال کنید