کنگره توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت با حضور ۳۴ کشور اسلامی در مرکز همایشهای صدا و سیما ازامروز شنبه اول اسفند به مدت سه روز آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز همایشهای صدا و سیما ؛ دکتر علیاکبر ولایتی در کنگره بینالمللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت با محوریت کشورهای اسلامی طی سخنانی گفت: مجمع تقریب مذاهب اسلامی به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شد و در طی سالهایی که میگذرد، منشاء خدمات ارزشمندی بوده است.
وی افزود: امروز هرچه دشمنان ما در جهت تفرقه و تفریق مذاهب اسلامی میکوشند، وظیفه دلسوزان امت اسلامی این است که در جهت عکس آن حرکت کنند؛ چراکه انسان گاهی میتواند راهش را از طریق راه دشمنانش بفهمد.
رییس کنگره بینالمللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت با بیان اینکه رمز پیروزی امت اسلامی، وحدت است، گفت: بعد از پیروزی جمهوری اسلامی ایران و تشکیل مجمع تقریب مذاهب اسلامی همه ساله جلسات متعددی را برگزار میکنیم. امروز بیش از هر زمان دیگری تقریب مذاهب اسلامی ضرورت دارد؛ چراکه آنچه در جهان اسلام میگذرد، نتیجه تفرقه و دامن زدن به تفرقه است و شیاطین زمان ما که در راس آنها آمریکا قرار دارد، اقدامات زیادی در این راستا انجام میدهند و ببینید که عوامل آنها در منطقه چه میکنند؛ به طوری که هر روز با یک عنوان گروه و مذهبی را علیه گروه و مذهب دیگر تهییج میکنند.
وی با بیان اینکه تکفیر سایر ملل اسلامی جز تفرقه حاصل دیگری ندارد، گفت: براساس این تفکر باطل است که خون بسیاری از مسلمانان بر زمین ریخته شده است. عدهای سادهلوح فکر میکنند که اختلاف بین شیعه و سنی منجر به این اختلافات شده است، اما باید بگوییم خیر، کسانی که افراطی هستند به شیعه و سنی فکر نمیکنند. در نظر این گروه تکفیری منحرف داعش چه سنی و چه شیعه فرقی نمیکند و آنها هرکس که طریق منحرف آنها را قبول نداشته باشد، میکشند و شاهدیم چگونه مردم به دست این اوباش کشته میشوند و برای بدنام کردن اسلام در جهان به این اوباش حکومت اسلامی میگویند.
رییس کنگره بینالمللی توسعه روابط اقتصادی در حوزه سلامت با تاکید بر اینکه تقریب باید در عمل نیز وجود داشته باشد، افزود: هیچ دینی مانند اسلام دارای وجوه مشترک بسیار و عوامل تقریب نیست.
ولایتی با اشاره به اجلاس وحدت که هر ساله برگزار میشود، گفت: این اجلاس آثار ارزشمند زیادی دارد و همکاریهای دیگری چون همکاریهای اقتصادی و سلامت در این اجلاس مد نظر است. باید توجه کرد همانطور که نان برای مردم لازم است، مردم باید از حداقل استانداردهای سلامت برخوردار باشند، اما میبینیم که به علت اعمال غرض دشمنان اسلام، مسلمانان با وجود امکانات طبیعی، از این مباحث از جمله سلامت محروم میشوند و سلامت آنها تحت تاثیر این جنگها قرار گرفته است. در کشورهای لیبی، یمن، سوریه، افغانستان و حتی پاکستان شاهدیم که سلامت مردم تحت تاثیر این تفرقههاست، اما علاج این موضوع، تقویت تقریب و نزدیک شدن ملل مسلمان به یکدیگر و استفاده از امکانات موجود در ملل اسلامی است.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت و هلالاحمر ایران موفق بوده که سلامت را در سراسر کشور به صورت شبکه بهداشتی و سلامت توسعه دهد، گفت: همه آمارها نشان میدهد که جمهوری ا سلامی میتواند در حوزهها و شاخصهای مختلف، سلامت را پیش برد و شیوع بیماریهای مختلف میزان مرگ و میر مادران و نوزادان و… را کنترل کند. این موضوع نشان از پیشرفت در سلامت است که مورد تایید سازمان جهانی بهداشت نیز قرار گرفته است.