نخستین همایش تریزا سوئیس به همت شرکت پایون عصر روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵با حضور اساتید خارجی و داخلی اعضای شورای عالی انجمن دندانپزشکی ، اعضای شورای FDA ، اعضای هیات مدیره تریزا سوئیس ، دندانپزشکان ، داروخانه ها و بنکداران نمایندگی شرکت پایون از سراسر کشور در تالار خواجه نصیر مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما در این همایش اساتید مطرح فرانسه و سوئیس به معرفی شرکت ، محصولات تریزا ، ماموریت و استراتژی شرکت در ایران به ایراد سخن پرداختند.
خانم خلیلی سرپرست بازاریابی و آموزش علمی شرکت پایون ضمن بیان اینکه شرکت پایون تنها نماینده انحصاری تریزا سوئیس در ایران است گفت : تریزا (TRISA ) با قدمت ۱۲۸ سال یکی از پیشگامان دنیا در صنعت و تولید محصولات بهداشت دهان و دندان ، مراقبت مو و بدن است و در بیش از ۸۰ کشور حضور پررنگ دارد.
وی ادامه داد : هدف از برگزاری همایش آشنایی متخصصین ، نمایندگان و کسانی که با بهداشت دهان و دندان کار دارند جهت ارائه به بیماران خود و معرفی محصولات جدید شرکت بود.