مراسم معارفه مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی با حضور جمعی از استادان دانشگاه صداوسیما و جمعی مدیران سازمان روز دوشنبه ۶ شهریور درمرکز همایشهای صدا وسیمابرگزار شد.
در این مراسم برنا فیروزی مشاوراجرایی و رئیس حوزه ریاست سازمان صدا و سیما بر اهمیت حفظ مرجعیت رسانهای صداوسیما و ایجاد راهبردهای نوین ارتباطی برای حضور مؤثر درفضای رسانهای تأکید کرد.
وی با مقایسه تعداد شبکههای مختلف تلویزیونی و رادیویی در سال ۱۳۷۰ و اکنون گفت: امروز در عصر فراوانی رسانههای متعدد مجازی و غیر مجازی ما صاحب چنین سرمایه عظیمی هستیم و برای حفظ این سرمایه باید برنامه ریزی و آینده نگری داشته باشیم.
رئیس حوزه ریاست صداوسیما با پیش بینی اینکه در آینده تمام ظرفیتهای رسانهای به صورت پلی لیست (فهرست پخش) در اختیار مخاطبان قرار میگیرد گفت : با این دغدغه نمیتوان از روشهای سنتی روابط عمومی بهره برد و ناگزیر از رفتن به سوی نظام نوآوری هستیم.
وی با تأکید بر اینکه خاستگاه نظام نوآوری باید در روابط عمومی باشد گفت: روابط عمومی باید نقش شتاب دهندگی به فعالیت های سازمان را به خوبی ایفا کند، بر این اساس نخبگان و صاحبان اندیشه در صدا وسیما باید طرحها و فکرهای جدیدشان را در روابط عمومی مطرح کنند.
فیروزی با دسته بندی روابط عمومی دستگاهها در کشور به غیر فعال، فعال، واکنشی و فوق فعال گفت: دسته چهارم روابط عمومیهای که از آنها به عنوان روابط عمومیهای فوق فعال یاد می کنند ضمن مرجعیت بخشیدن به آن نهاد، باعث تشخص آن میشوند و هم ارتباط عمیقی با مخاطبان درون و برونسازمانی و رسانه ها برقرار میکنند .
مشاور اجرایی رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به گستردگی جامعه مخاطبان رسانه ملی که به صورت روزانه در تماس با واحد ارتباط با مخاطبان صداوسیما نظرات خود را درخصوص برنامههای مختلف اعلام می کنند، گفت: این مخاطبان وفادار به رسانه ملی بسیار حائز اهمیت هستند چراکه با توجه ویژه به محتوای تولیدات رادیویی و تلویزیونی برای بهتر شدن آنها فعالانه مشارکت میکنند.
وی با اشاره به تنوع و گستردگی ماموریتهای صداوسیما افزود: رسانه ملی ضمن آنکه روابط عمومی نظام هم است باید با روش های نوین مرزگستر برای ارتباط عمیق با مخاطبان وفادار به منظور بهره گیری از نظراتشان در برنامه سازی های رسانه ملی استفاده کرد.
مهندس فیروزی در پایان با قدردانی از تلاشهای نعمتی مدیر کل پیشین روابط عمومی از رنجبران مدیر کل جدید این اداره کل به عنوان فردی رسانهای و آشنا به کار یاد کرد و از او خواست با بهرهمندی از اجماع نظر اندیشمندان و استفاده از حوزههای اندیشه الگوهای نوین رسانه ای را برای پیشبرد اهداف سازمان در روابط عمومی به کارگیرد.
محمدحسین رنجبران مدیر کل روابط عمومی رسانه ملی نیز در این نشست با بیان اینکه در جنگ رسانهی امروز روابط عمومیها جایگاه ویژهای دارند گفت: باید آرایش رسانهای درستی با کمک هم تدارک ببینیم و اعتماد مخاطب را به کمک این آرایش رسانهای جلب کنیم که سرمایه عظیمی است. رنجبران تأکید کرد: اعتماد مخاطب با تلاش برای جلب رضایت مخاطبان، صداقت با آنها و تعامل با همکاران درون سازمان و همکاران رسانهای بیرون از سازمان بدست میآید و من امیدوارم در این دوره تعاملی ویژه در این زمینه برقرار کنیم.
دکتر نعمتی نیز در این مراسم با قدردانی از زحمات و همراهی همکاران خود از تلاش این اداره کل برای برقراری ارتباطی دو سویه با مخاطبان رسانه ملی و همکاران درون سازمان سخن گفت و بر تقویت این ارتباط تاکید کرد.