می, 2016 بدون نظر آرشیو سال 1395, اخبار

ابوالقاسم سعیدی هنرمند پیشکسوت نقاشی ، فارغ التحصیل مدرسه هنرهای زیبای بوزار پاریس صبح امروز , (شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵) از مجموعه آثار ارزشمند موجود در مرکز همایش های صدا و سیما دیدار نموده و در نشستی کوتاه با رییس مرکز همایشها و جمعی از کارشناسان هنری (موسسه فرهنگی هنری آوانگار صوتی)  ابراز داشت : هنرمند کار کرده و اثر تولید میکند تا ارتباط ایجاد نماید.از اینکه برخی از آثارم در وسیعترین مجمو عه بین المللی وکنفرانسی کشور قرار دارد و در منظر هنرمندان ، نخبگان ، فرهیختگان و شخصیت های لشکری و کشوری  قرارداشته است بسیار خوشحال بوده و احساس خوبی دارم.

ابوالقاسم سعیدی تصویرگر مدرن باغ ایرانی است. در فرهنگ و معماری ایرانی، انگاره‌ باغ پُردرختی که یادآور بهشت برین است، جایگاه ویژه‌ای دارد. باغی که نمود عینی آن از سرزمین کهن پارس و در جوار مجموعه‌ عظیم پاسارگاد آغاز می‌شود، سده‌ها در این فرهنگ شاخ و برگ می‌یابد، بر هنرهای مختلف تأثیر می‌گذارد و سرانجام تصویر مدرنیستی آن در سده‌ اخیر، در آثار هنرمندی چون ابوالقاسم سعیدی تجلی می‌یابد
عباس زندی , رییس مرکز همایشهای صدا و سیما ,ضمن گرامیداشت حضور استاد سعیدی هنرمند پیشکسوت و نقاش معاصر ایرانی , گفت : مرکزهمایشها در حال بررسی در خصوص ایجاد موزه گالری با شرایط و استانداردهای لازم در جهت حفظ و نگهداری برای آثار ارزشمند موجود در مرکز بوده و قصد دارد با به نمایش گذاشتن این آثار برای عموم مدعوین مرکز  و همچنین جذب آثار دیگر هنرمندان ,بتواند از این پس میزبان خوبی برای جامعه هنری کشور باشد.
ایشان افزودند: ایجاد یک موزه در مرکز همایشها ی صدا و سیما بعنوان یک اثر معماری منحصر بفرد , میتواند محلی برای به نمایش گذاشتن هنر هنرمندان بزرگ ایرانی و همچنین هنرمندان جوانی که خواهان رشد و پیشرفت هستند بوده چرا که درکنار آثار بزرگان نقاشی ایران امکان درخشیدن اثار نوین نیز فراهم خواهد شد و من با ارتباط و تماسی که با هنرمندان خارج از ایران دارم زمینه ورود آثارشان ایشان را به این موزه فراهم خواهم نمود.
وی همچنین درباره سبک های استفاده شده در آثارش گفت : سبک من به آنچه که در فرانسه می گویند فیگوراتیو , می باشد یعنی کار نوعی نقاشی که از زمان غارها تا حالا بوده است. فیگوراتیو نشان دهنده یک سوژه است ودر ایران نوستالژی درخت و جویبار است و سوژه من درخت است البته خود درخت نیست بلکه نوعی ایده از درخت است درخت یک وسیله و زبان است .

برچسب ها

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *