نوامبر, 2019 بدون نظر آرشیو سال 1398

 شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با حضور رییس سازمان برنامه و بودجه در مرکز همایشهای صداوسیما افتتاح شد .

دکتر محمدباقر نوبخت در افتتاحیه شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با تاکید برضرورت حمایت از فعالیت های رسانه ملی درمقابله با هجمه رسانه های استکباری گفت: ما نیازمند رسانه ای تجهیز شده و روزآمد هستیم و دولت در این زمینه آماده کمک به شرکت های فعال در حوزه صنعت رسانه است.

نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه همه ما ، از دکتر علیدادی به عنوان معاونت توسعه و فناوری سازمان صدا و سیما، تا اینجانب به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه و تمامی‌شرکت‌ها و آنهایی که در شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه حضور دارند، یک هدف مشترک داریم و آن بردن کشور در مسیر توسعه است گفت:نمایشگاهی خوب است که بازدید کنندگان به دنبال متاع آن باشند و جای خوشحالی است که متاع این نمایشگاه خریداران زیادی دارد. من هم مثل دیگر بازدیدکنندگان خریدار این بازار هستم. نوبخت با بیان اینکه وظیفه ما در سازمان برنامه و بودجه این است که  همه رخ دادهایی که در داخل کشور و برای توسعه کشور است رصد کنیم و برای راهبرد آنها بودجه تخصیص دهیم گفت: سازمان برنامه و بودجه با توجه به تمام مشکلات خریدار ایده‌های خوب در علم و فنآوری است. این روزها در دنیا کشورها را از لحاظ توسعه علمی رتبه بندی می‌کنند و ما باید خودمان را جزو کشورهای صاحب جایگاه قرار دهیم.

نوبخت از دکتر علیدادی به عنوان معاونت توسعه سازمان صدا و سیما و دکتر آشنا در خواست کرد که با نگاه خاص به برخی شرکت ها که گامی جلوتر دارند ما را مطلع کنند که بتوانیم تا قبل از بسته شدن بودجه سال ۹۹ بودجه ای را به این شرکتها اختصاص دهیم. من منتظر هستم در آینده نزدیک از اقدامتشان بنده را مطلع کنند. نوبخت اعلام کرد: ما تا ۱۵ آذر ماه بودجه را به مجلس ارایه خواهیم داد و میتوان تا آن زمان این شرکت‌های نخبه را شناسایی کنید و برای دریافت بودجه به ما اطلاع دهید.

 

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *