می, 2016 بدون نظر آرشیو سال 1395, اخبار

آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم- ۱۰ خرداد با معرفی برگزیدگان در بخش های مستند و نماهنگ در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما به کار خود پایان داد.

تقدیر از خانواده های شهدای مدافع حرم، سخنرانی سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه و تقدیر از برگزیدگان بخشی از آیتم‌های آیین اختتامیه بود . همچنین ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان مطرح سینمای ایران و رئیس هیئت داوران این جشنواره نیز بیانیه هیات داوران را قرائت کرد.

حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، سردار  بهمن کارگر، محمد خزاعی داور جشنواره، علیرضا رضاداد داور جشنواره، مرتضی رزاق کریمی داور جشنواره، محمد هادی رضوی عضو شورای سیاستگزاری جشنواره، مسعود ده نمکی، داریوش ارجمند، ایروانی، مسعود میرکاظمی، سردار سلامی، ابراهیم حاتمی کیا، حمید رسایی، آبخضر، خانواده شهید سردار همدانی و خانواده شهید محسن قطاسلو اولین شهید ارتش، حامد فاتحی پولادی، مدیر روابط عمومی بسیج صدا و سیما، علیرضا افتخاری، علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد در مجلس دهم، حجت الاسلام محمدرضا زائری کارشناس فرهنگی، علی فروتن بازیگر،…. در آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم حضور دارند.

حمید یادروج دبیر نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم  در سخنانی گفت: به نام خدایی که پیامبرش را امر نمود تا از حریم امن، راهی غربت شود تا مهاجرت الی الله را به پیروان آخرین فرستاده اش بیاموزد. به نام خدای مهاجران الی الله، آنان که گمشده ۱۴۰۰ ساله خود را در کوچه پس کوچه های دمشق جستجو می کنند.

وی ادامه داد: آیا نباید خدا را شکر کرد؟ شکر برای زیستن در دوران کسانی که سالها فقط روایت مثل هایشان را شنیده بودیم و همیشه چشم انتظار دیدارشان، امروز اما سرت را که بچرخانی شهری را می بینی پر ااز رویاهایت. مهاجران یکی یکی باز می گردند، حالا شهرمان دوباره شهید، جانباز، مادر، همسر و فرزند شهید دارد.شهیدانی که راه قدسشان هنوز ار کربلا می گذرد، کربلایی که بوی شام بلا می دهد هنوز.

یادروج اظهارداشت: حالا ما چه خواهیم کرد؟ آیا می گذاریم گرد غربت بر غریب این وارثان راه احمد(ص) بنشیند یا در کاروان این گمنام زمین و آشنایان آسمان، کاری زینبی خواهیم کرد؟ لنز دوربین هایمان کدام یک را ترجیح می دهد؟ هیجان ژست های روشنفکری یا برق چشمهای فرزندی که در خان طومان جا گذاشته است؟ننگ بر قلم و دوربینی که ننویسد و نبیند. بر مدافعان حرم این آخرالزمانی حسین چه می گذرد؟

وی افزود: اینجا جان های عاشق هنوز تشنه ی کاری زینبی اند. ما این را از چشمهای بی خواب و جان های به خطر افتاده کسانی فهیمده ایم که در معرکه تکفیریان و وارثان خدا به دنبال آسمانیان می گردند تا در میان مجاهدان خدا معلم ها را پیدا کنند. معلمانی که فاتحان فردا را می سازند. ما این را از روایت های عاشقانه ای فهمیده ایم که به اینجا آمده اند؛ نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم.

وی اظهارداشت: این جشنواره به همت خبرگزاری فارس و با همکاری موسسه فرهنگی هنری کتیبه نوای فاطمی و مرکز بسیج سازمان صداوسیما بهمن ماه سال گذشته آغاز کرد و فراخوان از اسفندماه سال گذشته اعلام شد. تصور ما شرکت ۱۰۰ تا ۱۵۰ اثر بود ولی چیزی حدود ۴۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که جای خوشحالی دارد که فیلمسازان ما به مقوله هنر پرداخته اند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در ابتدا با بیان این که علیرغم کسالت خود برای عرض ادب و احترام به ساحت مقدس شهدا و خانواده های آنان تمایل به حضور در این مراسم داشته است.
وی همچنین بیان کرد: چه زیباست نام شهدای مدافع حرم برای این شهدا. کسانی که جز برای جلب رضای پروردگار و دفاع از حرم حریم اهل بیت نیتی نداشتند. صادقانه و خالصانه جان خود را در کف گرفتند و دور از وطن خویش-اگرچه وطن اسلامی شان بود-جان به جان آفرین تسلیم کردند.
گلپایگانی با اشاره به آیات و روایاتی درباره شهیدان افزود: از خصوصیات شهید طبق حدیثی این است که اولین قطره خونی که برای رضای خدا از بدن شهید می ریزد، خداوند همه گناهانش را می آمرزد و در هنگام شهادت دو فرشته الهی همراهش هستند و گرد و غبار جنگ را از چهره اش پاک می کنند.
وی با قدردانی برگزاری جشنواره فیلم مدافعان حرم توضیح داد: این که همت کردید و این مراسم را ترتیب دادید اندکی از ادای دینی است که می توان در برابر خانواده های محترم شهدا داشت.
وی با ارزشمند دانستن نزدیکی زمان برگزاری جشنواره فیلم مدافعان حرم با سالروز رحلت بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: امام خمینی(ره) با نهضت الهی و قیام خود ارزش های فراموش شده اسلام را احیا کرد.

در ادامه مراسم از خانواده های شهدای مدافع حرم تجلیل شد و مادر شهیدان مجتبی و مصطفی بختی به جایگاه آمد و در سخنانی کوتاه گفت:  تنها برای جلب خاطر فرزندانم با گویش افغانی صحبت کردم و پسرانم خودشان را به جای افغانستانی‌ها جا زدند که بتوانند برای دفاع از حرم به سوریه بروند. به فرزندان شهیدم  افتخار می کنم. کاش ۱۰ پسر دیگر داشتم تا آنها را فدای اسلام و رهبر می کردم.

بنا بر این گزارش ؛دکتر علی عسکری، سردار حسین سلامی، سردار بهمن کارگر، اصغر آبخضر، سیدنظام الدین موسوی، محمود عاطفی، داریوش ارجمند، محمدجواد ایروانی، حسن خجسته، ابراهیم حاتمی‌کیا، سردار مهدی ربانی، محمد خزایی، سردار زاده‌کمند، ابوالقاسم طالبی، علاءالدین بروجردی، فلاحی، ناصر ابوشریف و سیدمحمدهادی رضوی رئیس موسسه کتیبه نوای فاطمی روی سن حاضر شدند تا جوایز برگزیدگان جشنواره را اهدا نمایند.
در بخش کلیپ‌ها هیأت داوران دو اثر را انتخاب نمودند.
۱- دیپلم افتخار بهترین کلیپ به موج دریا به کارگردانی جواد مزدآبادی
۲- تندیس جشنواره بهترین کلیپ به لبیک به کارگردانی محمد و حسین بوشهری
همچنین لوح تقدیر دبیرخانه جشنواره بنا به پیشنهاد هیئت داوران به حامد زمانی اهدا شد.

در بخش آثار مستند پنج اثر شایسته تقدیر شدند:
۱- دیپلم افتخار جشنواره به آقای روح‌الله رفیعی کارگردان فیلم خالد و مجتبی اهدا گردید.
۲- دیپلم افتخار جشنواره به آقای ناصر نادری تهیه‌کننده و کارگردان فیلم رد پای فرشته اهدا گردید.
۳- جایزه ویژه هیأت داوران به آقای محمد هادی نعمت‌اللهی کارگردان فیلم فرمانده اهدا گردید.
۴- تندیس جشنواره برای بهترین کارگردانی به آقای وحید فراهانی کارگردانی کارگردان فیلم بی‌جی اهدا گردید.
۵- تندیس بهترین فیلم جشنواره به فیلم پل به تهیه‌کنندگی مرتضی شعبانی و کارگردانی امیرحسین نوروزی هدا گردید.
همچنین تندیس جشنواره و جایزه ویژه دبیر جشنواره بنا به پیشنهاد هیئت داوران به مجموعه آثار محسن اردستانی رستمی اهدا شد.

برچسب ها

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *